Slapen in de Bedstee!!

U kunt nu vakantie houden in een authentieke boerderij, waarbij slapen in een boeren bedstee mogelijk is. Er zijn slaapplaatsen voor 6 personen. Bent u op fietsvakantie of zoekt u gewoon een slaapplaats voor één nacht, dan bent u ook van harte welkom bij ons.Uw Verblijf

Het oude achterom  van de boerderij is ingericht als gastenverblijf voor 6 personen. Aan de achterkant van de boerderij komt u binnen in de oude koegang. Dit is nu een hal met toilet en douche. Tevens zijn hier op de oude stal 2 bedden. Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer met keuken voorzien van gasfornuis en koelkast. In de woonkamer is ook een oude bedstede aanwezig. Tot slot is er terug vanuit de hal nog de toegang tot een slaapkamer met 2 bedden.

                


De Boerderij is voorzien van centrale verwarming en heeft een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats biedt plaats aan 2 auto's en ligt aan de zijkant van de boerderij. Naast de boerderij is een ponyweide waarop iedere zomer pony's en schapen lopen.
Achter de boerderij vindt u een uitgebreid erf met enkele oude schuurtjes, omgeven door fruitbomen waaronder diverse perenbomen en een notenboom. Tevens is er een mooi klein zonneterras aanwezig.

               


Achter het erf komt u in een oude hoogstamfruit boomgaard terecht.  Hier komt u vele oude rassen van appels en peren tegen. Ook is het een zeer gewilde plek voor vogels om nestelen. Zo hebben hier al meer dan 25 jaar blauwe reigers genesteld en ook  eendennesten worden met regelmaat in de knotwilgen gevonden die aan de rand van de boomgaard staan.
Achter deze boomgaard is nog een klein bos van populieren en elzen.Home | Over Ons | Toeristisch | Prijzen | Geschiedenis | © Copyright 2010